Για τηλεφωνικές παραγγελίες: +30 22310 27723

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

SARA

Η αλυσίδα είναι σαν τον σύνδεσμο ανάμεσα μας που μας ενώνει και αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις αυτής της περιπέτειας που γεννήθηκε το 2010.

Οι πέτρες, συνώνυμο της αντοχής, της διαφάνειας και της δύναμης, των χαρακτηριστικών στα οποία βασίζονται οι αξίες μας.

Το σύρμα είναι η φιλοσοφική γραμμή στην οποία ρέουν οι ιδέες μας και πλέκονται τα επιτεύγματα και η πρόοδό μας. Αντιπροσωπεύει τη συνέπεια του έργου μας.

Οι πέρλες είναι σαν την ψυχή, το πνευματικό φως της καρδιάς. Είναι το γυναικείο σύμβολο, γιατί σε αυτή τη δημιουργική πραγματικότητα οι γυναίκες είναι πρωταγωνίστριες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα έργα μας απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες που ζουν μια έντονη και γεμάτη πάθος ζωή. Σε γυναίκες που αγωνίζονται για τα όνειρα και τις επιθυμίες τους, που εργάζονται, αγαπούν, περιμένουν, ελπίζουν. Γυναίκες που δίνουν τον εαυτό τους σε ό,τι καταπιαστούν. Για κάθε μία από αυτές τις γυναίκες υπάρχει μια δημιουργία μας από ασήμι για να τη φορέσει ως το μανιφέστο της.

Η ομάδα της Alisia

SARA

 H δημιουργός της Alisia. Το πάθος και τα ταξίδια είναι ότι τη χαρακτηρίζουν. Λατρεύει να δημιουργεί τη νύχτα όταν όλα είναι αθόρυβα, ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική, αφήνεται στις εικόνες που γεμίζει από τα ταξίδια της. Σαν τη λέαινα στη φύση, υπερασπίζεται τα έργα στα οποία πιστεύει με επιμονή και αποφασιστικότητα.

ELIA

Ο γιος της Σάρα και το δεξί της χέρι. Η αυτοπεποίθηση είναι το δυνατό του σημείο, απαραίτητο για την ομαλή ροή της παραγωγής και για την αντιμετώπιση κάθε θέματος με αποτελεσματικότητα. Είναι πάντα ευγενικός και πρόσχαρος, αλλά και αποφασισμένος να στηρίξει τη δουλειά του που τόσο αγαπάει.

JESSICA

H πρώτη κόρη της Σάρα. Είναι μια ευπροσάρμοστη ψυχή, παθιασμένη με το μαγείρεμα και τα ταξίδια σε όλο το κόσμο. Σε περιόδους που επιστρέφει στη βάση της φέρνει επιρροές από άλλες κουλτούρες και δημιουργικές προτάσεις. Στα διαλείμματα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, δημιουργώντας υγιή γεύματα για όλη την ομάδα. Σε διεθνείς εκθέσεις, γνωρίζοντας πέντε γλώσσες, αποτελεί το διαβατήριο της Alisia σε όλο τον κόσμο.

ALICE

Το νεότερο μέλος μας. Με την αξιοσημείωτη επιδεξιότητά της, συμβάλλει στη δημιουργία κοσμημάτων που συναρμολογούνται αποκλειστικά στο χέρι, με τη βοήθεια και της υπόλοιπης ομάδας χειροτέχνων. Είναι επίσης η ευγενική παρουσία που θα βρείτε στην καρδιά του Bassano del Grappa.